- Advertisement -

Latest News

Recent Posts

Recent Posts

- Advertisement -

Recent Posts

Recent Posts

Recent Posts

World News

Kohë për alarm kombëtar

A nuk është tragjike dhe e çuditëshme që nga i gjithë Ballkani vetëm kufijtë e kombit shqiptar po kafshohen, si në Veri nga Serbia, ashtu dhe në Jugë…

LUMEZI: NUK DORËHIQEM

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, në një konferencë për shtyp, tha se nuk do të japë dorëheqje pas kërkesave të shumta që po bëhen për…

Reviews