VOX

Albulena Haxhiu: PSD-ja nuk do të kalojë as pragun zgjedhor!

Albulena Haxhiu ka folur për përçarjet në Vetëvendosje, kërkesën për zgjedhje dhe PSD-në.

0 403

Albulena Haxhiu ka folur për përçarjet në Vetëvendosje, kërkesën për zgjedhje dhe PSD-në.

Thotë se këta të fundit nuk do e kalonin as pragun zgjedhor.

Deputetja e Vetëvendosjes Albulena Haxhiu ka folur sërish për përçarjet në këtë parti që rezultuan me një parti të re.

Grupi i Deputetëve të Pavarur, siç u drejtohet ajo sipas emrit me të cilin janë të regjistruar në Kuvend, sipas saj kanë pasur një strategji dashakeqe gjatë zgjedhjeve të përgjithshme.

POWERED BY BANER 700 x 100