Лимај: Претседателот и Брисел велат дека нема договор, Тачи не може да издаде патен документ

0 365

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, njëherësh edhe bashkëdrejtues i Delegacionit Kosovar për Bisedime me Serbinë ka thënë se presidenti i vendit i ka dhënë një informatë përmbledhëse delegacionit shtetëror nga takimet që presidenti i vendit ka pasur në procesin e dialogut.

Limaj ka thënë se në bazë të asaj çka dorëzuar presidenti del se nuk ka asnjë draft marrëveshje apo diçka të ngjashme. Ai ka thënë se pak rëndësi ka a i beson apo jo presidentit. Rëndësi thotë ka se është se ai ka konstatuar se nuk ka dokumente.

“Rrugës do të shohim. Detyra jonë si delegacion është të kërkojmë gjithë materialin dhe institucionet kanë ofruar aq sa kanë pasur”, ka thënë Limaj në ‘Debat Plus’.

POWERED BY BANER 700 x 100

Leave A Reply

Your email address will not be published.