VOX

STING numëron ditët e mbetura deri në koncertin në Shkup

0 1,788

Pak ditë na ndajnë nga koncerti madhështor i Gordon Metthew Thomas Sumner, ose më mirë i njohur si Sting, që do të mbahet në Shkup në datën 2 qershor.

Organizatori Avalon Production qysh më herët bëri me dije se biletat për këtë koncert do të jenë të limituara, pa marr parasysh se bëhet fjalë për koncert nën qiell të hapur, i planifikuar të mbahet në stadiumin e qytetit të Shkupit.

Anglezi i Nju Jorkut dërgoi një video porosi për adhuruesit, të cilëve u tha se nuk kanël mbetur edhe shumë ditë deri në koncertin që menxi po e pret.

Ky do jetë koncerti i dytë i STING në shkup, pas atij të vitit 2017, kur edhe vuri vulë mbi fjalën spektakël madhështor.

Hapjen e koncertit do ta bëje artisti muzikor vendas, Vlatko Stefanovski, që njihet si njëri ndër kitaristët më të mirë në Maqedoninë e Veriut dhe jo vetëm.

POWERED BY BANER 700 x 100