VOX

Zaev: Zgjedhje do të ketë në tetor të vitit 2020

0 1,019

Kryeministri Zoran Zaev tha se është inkurajuar nga bisedimet e grupeve punuese të cilat janë takuar dje për ligjin për Prokurorinë Publike.

Ai tha se pret konsensus sepse dy punë që ishin si pengesë janë larguar.

“Ja pra është dakorduar edhe takimi i dytë të mërkurën, dhe pres që kur deputetët të kthehen nga pushimi të tejkalojmë edhe këtë”, tha Zaev.

Zaev opozitës i rekomandon se nuk e dekurajojnë njoftimet për atë nëse nuk ka datë për zgjedhje të parakohshme bisedimet janë të kota. Ai tha se nëse doni zgjedhje në tetor 2020.

“Jam i inkurajuar nga bisedimet e grupeve punuese. opozita nëse donë zgjedhje ja pra në tetor 2020”, tha Zaev në hapjen e Qendrës së re të Urgjencës në Kumanovë.

POWERED BY BANER 700 x 100