VOX

Maqedonia e Veriut ndan 3 milion Eur për zyra të NATO-s në Bruksel

0 1,383

Qeveria e Maqedonisë së Veriut do të ndajë 2.9 milion euro për të blerë dhe përshtatur hapësirë për zyra për të vendosur selinë e misionit të NATO-s në Bruksel.

Me vendimin e marë në seancën e 163-të, parashikohet të blihet pronë prej 996.37m2 (878.10m2 neto) të hapësirave administrative, vendparkim si dhe realizim shtesë i punimeve ndërtimore për adaptim të zyrave.

 

POWERED BY BANER 700 x 100