VOX

Pullë postare për 25 vjetorin e themelimt të Universitetit të Tetovës

0 1,087

Posta e Maqedonisë së Veriut ka vendosur ta nderojë Universitetin e Tetovës ashtu që me rastin e 25 vjetorit të themelimit të këtij universiteti ka lëshuar në qarkullim pullë postare me dedikim.

Përmes pullës postare, promovohet historiku, veprimtaria arsimore shkencore dhe roli i jashtëzakonshëm i Universitetit të Tetovës.

POWERED BY BANER 700 x 100