VOX

Në Prishtinë po ndërtohet një ndër 100 qendrat më të mëdha tregtare në botë!

0 28

Gjysma e punimeve të vrazhda për “Prishtina Mall” pothuajse kanë përfunduar.

Që kryeqyteti i Kosovës të bëhet me një nga 100 qendrat më të mëdha tregtare në botë janë angazhuar rreth 350 punëtorë.

Me sipërfaqe prej 250 mijë metra katrorë, “Prishtina Mall” pritet t’iu ofrojë konsumatorëve një vend të paparë deri tash për blerje dhe argëtim, por edhe atraksion turistik, njoftoi biznesmeni dhe investitori Fatmir Zymberi.

POWERED BY BANER 700 x 100