VOX
Browsing Category

BIZ

A po e nxjerrë më në fund Samsung një telefon që paloset. Prodhuesi korean zbuloi edhe një prototip në nëntor 2018; një mbështjellës i errët fshehu pamjen e saktë të telefonit dhe veçoritë prej publikut, por sigurisht që një telefon interesant ishte aty. Ky telefon është kthyer, në një video…
Read More...