VOX

Shoqëria civile të përfshiet në dialog

0 163
PSD kërkon që në dialogun me Serbinë të përfshihet edhe shoqëria civile

Kryetari dhe nënkryetari i Partisë Socialdemokrate, Shpend Ahmeti dhe Dukagjin Gorani janë takuar sot me publicistin Veton Surroi dhe drejtorin ekzekutiv të Fondacionit për Shoqëri të Hapur (KFOS) Luan Shllaku.

Gjatë takimit u konstatua domosdoshmëria që Kuvendi të ketë rol qendror në procesin e dialogut me Serbinë.

Duke e shpjeguar projekt-rezolutën e paraqitur nga PSD-Nisma-Alternativa, përfaqësuesit e PSD-së vlerësuan nevojën e përfshirjes së shoqërisë civile në procesin e dialogut midis Kosovës dhe Serbisë.
POWERED BY BANER 700 x 100