VOX

Xhaferi uron vllahët në ditën kombëtare të tyre

0 292

“Kontributi i bashkësisë vllahe në Republikën e Maqedonisë së Veriut është i gjithëpranishëm dhe i rëndësishëm për jetën e përgjithshme shoqërore të vendit. Vllahët janë të njohur si popull i pasur dhe i arsimuar, kanë shumë personalitete të shquara që kanë jetuar dhe punuar në shtetin tonë, të inkuadruar në mënyrë aktive në politikë, në art, arsim dhe medicinë. Prandaj, më lejoni të shpreh mirënjohje dhe respekt ndaj jush”, thuhet mes tjerash në letrën e Xhaferit.

POWERED BY BANER 700 x 100