VOX
Browsing Category

BIZ

Nisma e Stejt Departmentit të SHBA-së, e quajtur Risi Globale përmes Shkencës dhe Teknologjisë (GIST), së bashku me partnerin implementues VentureWell, organizuan Startup program trajnues për shkencë dhe teknologji për sipërmarrës nga 12 shtete të Evropës Lindore dhe Ballkanit.  Trajnimi, që u mbajt…
Read More...